Glada besked

Ja vart ska jag börja? Har inte känt för att blogga något på ett bra tag som ni kanske har märkt..
Jag är den personen som om jag inte känner för att göra något så i 9 fall av 10 så gör jag det inte.
 
Måndag och tisdag denna veckan har jag jobbat, fick hoppa in då min kollega Kim var hemma med sjukt barn. På tisdagen fick vi alla reda på av chefen att ett obligatoriskt viktigt morgonmöte skulle hållas på onsdagen, alltså igår. Den enda gången, i princip, som vi har såna möten är inför sommaren tillsammans med sommarjobbarna.
Vilket gjorde att det kändes konstigt med ett möte nu, med så kort varsel dessutom, men reflekterade inte så mycket mer över det.
Så igår då när alla hade anlänt släppte chefen bomben att han ska börja på huvudkontoret i Skänninge. Vilket innebär, som ni förmodligen redan har listat ut, att han slutar som varuhuschef i vår butik. 
Till att börja med ska han vara där i ett halvår från och med den 26e. Han tar tjänstledigt från sitt nuvarande jobb för att "prova på" sitt nya. Om han trivs eller hur man ska uttrycka det så stannar han.
Vilket innebär att Helene blir tillfälligt varuhuschef i ett halvår, Malin blir tillfälligt biträdande varuhuschef i ett halvår och det gör att de är en man kort. Nu till det goda nyheterna för min del! 
Allt detta gör att jag kommer fylla den tomma platsen och ta över Malins schema då hon går upp i tid. Till att börja med i ett halvår och skulle det bli så att Andreas, chefen, väljer att ta jobbet i Skänninge så blir det fast. Jag börjar den 26e. Helt underbart för jag älskar mitt jobb på ÖoB i Tranås!!!
Jag kommer att ta över alla Helenes avdelningar, förutom fritid, och även djurmaten. Alla mina favoritavdelningar! Kan livet bli bättre just nu?