Funderar på bli fadder

När jag var sisådär 10-12 år någonting så var jag medlem i Snf - Svenska naturskyddsföreningen. Jag fick hem deras tidning några gånger om året och lusläste den. Jag "skällde" på vår mattant i skolan på grund av hennes potatisval i matan för jag hade läst att king edward potatisen var den som besprutades mest (eller nåt sånt), osv haha Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag vet att jag tyckte jag inte hade råd riktigt med mitt medlemskap så jag sa upp det. Könner dock att det vore nyttigt och roligt att ge något för miljön igen, man kan ju inte sitta och klaga på att den förstörs och sen inte göra något för att hjälpa arbetet att hjälpa den. Försöker köpa ekologiskt i största möjliga mån men känns inte till räckligt. 
Ett medlemskap i Snf kostar 295kr i månaden, står mellan det och bli Östersjöfadder. Eftersom vi har stuga där ligger den mig varmt om hjärtat och har märkt hur fcked up den är. Märker hur mycket den har försämrats och förändrats bara från när jag var liten fram till idag. Fisken har nästan försvunnit och en sommar för några år sen var det en så kraftig algblomning att hela havet var helt gult och stank as. Vem vill ha ett dött, giftigt hav? 
En sak som jag tycker är väldigt bra med fadderskapet som man har via WWF är att man kan välja hur stort månadsbelopp man vill bidra med - 100, 150 eller 200 kronor. Vill bli isbjörnsfadder också, älskar isbjörnar! Önskar verkligen jag var rik ibland..