Snö Julklappar & Julhandling

 
 
I söndags kom äntligen snön! Om någon har missat det haha Lucifer satt på fönsterbrädan i sovrumsfönstret och tittade facinerat på, försökte fånga en flinga då och då. Detta är hans första vinter, Lunas också men hon är inte så intresserad av såna saker. Kände det att han måste ju vilja gå ut och känna på snön så släppte ut han på balkongen, Luna trippade också ut men efter att knappt ha gått en halvmeter så gick hon in igen. Kallt ju. 
Lucifer tyckte inte likadant, hann sprang runt och försökte fånga snön som låg på marken haha Den katten alltså...
 
 
Igår så tog Nero ledigt från jobbet och vi åkte ner en sväng tll Jönköping för att köpa lite saker för presentkort som vi gemensamt fått i julklapp. Vi började med att åka till Rusta, hade dock inte presentkort där men vafasen det är ju extrapris på julsakerna!! Köpte tre par gardiner för sammanlagt 79 kronor och så två par rullar presentpapper plus två fina små lurviga dekorationsdjur - en panda och en isbjörn. Gick på 130 kronor allt som allt, helt ok haha
Sen Biltema där vi hade 500 i presentkort. Inhandlade en skruvdragare, ett bitskasset, två par flaskor sprayfärg, magneter och en tub universallim. 554 kronor sammanlagt = 54 kronor ur egen ficka.
Ikea är ju en självklarhet att åka till och där slog vi på stort! En jättefin ny grön taklampa i metall till köket och så led-lampor till den. Det vart även en ny toaborste och självklart standardinköpet av galgar, förstår inte att så många behövs haha Inköpet som jag är mest nöjd med är en ny bokhylla till vardagsrummet! 1295 ordinariepris men var nedsatt för tillfället till 969 kronor så vad tjyven, vi hade 800 i presentkort. Sammanlagt gick allt på 1168 kronor så 368 kronor ur fickan.
Vill nu tillägga att vi vunnt 350 kronor på våran trisskallender vi köpte innan jul och hade även 50 kronor i kontanter från en annan vinst. 422 kronor extra utöver presentkorten på Ikea och Biltema så ur egen ficka vart det bara 22 kronor plus Rusta 130 kronor. Fy fan vad nöjd jag var på vägen hem!!! Ska lägga upp bilder sen en annan dag.